Power BI integratie

Meer inzicht krijgen in (klant) data? Maak het visueel doormiddel van dashboards met KPI’s aan de hand van Power BI. Creëer unieke inzichten in de risico’s en trends van uw bedrijf. Onderbouw uw besluiten met data en laat uw organisatie groeien. Verlaag de kosten, verhoog de productiviteit en lever meer waarde aan uw klanten.

Rapportages en dashboards creëren vanuit verschillende data systemen.

Doeltreffende en gebruiksvriendelijke inzichten in de data worden uitgedragen in rapportages en dashboards. Aan de hand van onze connectoren (koppelingen) is het mogelijk uw data uit verschillende systemen over te dragen naar Power BI. Met deze tool bouwen we dynamische dashboards. Ontdek de kracht van Power BI in het onderstaande interactieve dashboard. Klik bijvoorbeeld op een jaar om de data van deze tijdsperiode inzichtelijk te krijgen.

Connector

We koppelen uw data systemen met Power BI aan de hand van onze connector. De andere optie is om alleen de connector te gebruiken en zelf de analyses te maken in Power BI.
U

Alles in één overzicht ontwikkelingen

Met de krachtige Power BI tool maken we al uw data inzichtelijk. Dit doen we in overleg om u zo goed mogelijk te helpen. Dit visualiseren we in dynamische dashboards, ofwel rapportages.

Voortgang monitoren

We leggen de focus op de KPI’s van uw organisatie om inzicht te genereren in de ontwikkelingen, zodat snel bijgestuurd kan worden wanneer nodig. Zo bent u altijd op de hoogte.

Onze koppelingen

We kunnen de volgende databases met Power BI koppelen. Dit kan zowel rechtstreeks naar Power BI, als via een data warehouse, data lake of een andere vorm van cloud opslag. Vanuit hier kunnen wij gemakkelijk uw data visualiseren. Staat de database die u gebruikt er niet tussen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken dan of we de koppeling voor u kunnen realiseren.

Xelion integratie
mollie_integratie
exact_integratie
muis_integratie
asana_integratie
tsa_integratie
DATA-VISUALISATIE.

Benieuwd waar de kansen liggen voor uw bedrijf?

Start vandaag nog met het verkrijgen van informatie door de data te visualiseren en zorg ervoor dat elke groeimogelijkheid zichtbaar wordt.

Toepassingen van data visualisatie

De ontwikkelingen van analytics en big data hebben een vlucht genomen, waardoor de mogelijkheden van data visualisatie sterk zijn gegroeid. Er zijn dan ook geen beperkingen in visuele inzichten die gecreëerd kunnen worden aan de hand van data. Om snel inzichten te verkrijgen en zodoende in te kunnen spelen op veranderingen of mogelijkheden zijn overzichtelijke visualisaties essentieel.

Toepassingen van data visualisatie

  • Geografische weergave van (potentiële) klanten
  • Campagne dashboards (lopend of historisch)
  • Management rapportages per tijdsperiode
  • Performance dashboards (werknemers/regio’s/vestigingen)
  • KPI gerichte rapportages

Meer weten over onze diensten?

We laten u graag zien waar we ons nog meer mee bezig houden.

Meer tevreden klanten, omzet en winst?

Ontdek onze specialisaties waarmee wij uw organisatie kunnen laten groeien.

Omzet verhogen door meer te doen met Data?

Download onze Whitepaper en ontdek hoe u er binnen 5 stappen klaar voor bent.

You have Successfully Subscribed!