Wij creeren
waarde uit uw data.

Maakt u nog keuzes op gevoel? Ontdek op basis van data-analyse wie uw klanten zijn, hoe processen geoptimaliseerd kunnen worden of hoe effectief u bent op gerichte marketingcampagnes. Wij beloven u met behulp van onze Quick Scan:

✓ Meer tevreden klanten
✓ Meer omzet
✓ Meer winst

Wilt u ook weten wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot data-analyse binnen uw organisatie? Vraag hieronder de Quick-Scan aan.

Start vandaag nog met een gratis Quick-Scan.

Wij maken een analyse op basis van uw data en leggen feilloos bloot waar winst valt te behalen. Kies net als vele andere MBK-bedrijven voor onze Quick-Scan en u krijgen meer tevreden klanten, meer omzet en meer winst. Dat is waar wij u mee kunnen helpen.

Wat kan er voortkomen uit de Quick-Scan?

Kom meer te weten over uw klanten. Weet hoe u in de toekomst beter kunnen inspelen op behoeften van uw klanten en bouw hier gerichte marketing campagnes voor.

Beheer uw voorraad efficiënter en haal hier het maximale rendement uit. Bespaar hiermee tijd en geld in de toekomst, voorkom tekorten evenals overtollige voorraad en onnodige ontevreden klanten.

Gebruik onze modellen om de optimale prijs te bepalen waar u in de toekomst de marge per product kunnen verhogen. Meer omzet, meer winst en meer tevreden klanten.

Gratis Quick-Scan aanvragen?

Meer tevreden klanten, meer omzet en meer winst? Maak gebruik van onze Quick-Scan. Laat uw gegevens achter zodat we elkaar eerst kunnen leren kennen.

* Alle gegevens worden in een beveiligde SSL omgeving gedeeld. We delen uw gegevens nooit met andere partijen.

Start vandaag nog met een gratis Quick-Scan.

Wij maken een analyse op basis van uw data en leggen feilloos bloot waar winst valt te behalen. Kies net als vele andere MBK-bedrijven voor onze Quick-Scan en u krijgt meer tevreden klanten, meer omzet en meer winst. Dat is waar wij u mee kunnen helpen.

Wat kan er voortkomen uit de Quick-Scan?

Kom meer te weten over uw klanten. Weet hoe u in de toekomst beter kunt inspelen op de behoeftes van uw klanten en bouw hier gerichte marketing campagnes voor.

Beheer jullie voorraad efficiënter en haal hier het maximale rendement uit. Bespaar hiermee tijd en geld in de toekomst, voorkom tekorten evenals overtollige voorraad en onnodige ontevreden klanten.

Gebruik onze modellen om de optimale prijs te bepalen waar u in de toekomst de marge per product kunt verhogen. Meer omzet, meer winst en meer tevreden klanten.

Gratis Quick-Scan aanvragen?

Meer tevreden klanten, meer omzet en meer winst? Maak gebruik van onze Quick-Scan. Laat uw gegevens achter zodat we elkaar eerst kunnen leren kennen.

* Alle gegevens worden in een beveiligde SSL omgeving gedeeld. We delen uw gegevens nooit met andere partijen.

MEER RESULTAAT.

Quick-Scan? Wat kunnen we van Datalytics verwachten?

Door middel van de QuickScan komt u als organisatie erachter wat voor mogelijkheden er liggen op het gebied van data-analyse binnen uw organisatie. Ons algoritme bepaalt de mogelijkheden van uw data en de resultaten worden verwerkt in een rapport. Dit is wat wij opleveren:

1.

Een presentatie van de QuickScan op locatie.

2.

Uitgebreide analyse van de mogelijkheden met betrekking tot data-analyse

3.

Kort advies over data-management; hoe kunt u in nabije toekomst beter omgaan met uw data?

DATA-ANALYSE.

Benieuwd waar de kansen liggen voor uw bedrijf?

Kies voor onze Quick-Scan en ontdek hoe u de voorraad efficiënter kunt beheren, de prijsstrategie kunt optimaliseren en beter kunt inspelen op de behoeftes van uw klanten.

HET TEAM.

Wie gaat voor u de Quick-Scan uitvoeren?

Ontmoet de mensen achter Datalytics. Wij zijn opgericht omdat wij vinden dat grote MKB-bedrijven meer met data zouden moeten doen maar dit nog niet doen. In het verleden hebben wij ervaring opgedaan met toegepaste data-analyse bij grote corporates. Tijdens onze studie hebben wij Datalytics opgestart. Onze ambitie is om de data-analyse/analytics te gaan verzorgen bij grote MKB-bedrijven in Nederland. Dit doen wij door op maat gemaakte modellen te maken voor onze klanten.

 Matthijs Eigenhuis

Matthijs Eigenhuis

Cofounder & Data-Analist

 Michiel Doornenbal

Michiel Doornenbal

Cofounder & Data-Analist

 Christiaan Beels

Christiaan Beels

Data-Engineer

De Quick-Scan in 5 stappen uitgelegd.

Om het optimale resultaat te bereiken door middel van de Quick-Scan doorlopen wij een aantal stappen.

1. We beginnen bij de basis.

We maken kennis met elkaar en er wordt een samenwerkingscontract opgesteld met betrekking tot de veiligheid van uw data (NDA).

m

2. We verzamelen alle data

Alle beschikbare informatie (historische verkoopcijfers, klant data, marketing data, externe informatie, etc.) om te kunnen beginnen met de data-analyse.

l

3. De data wordt opgeschoond en samengevoegd

De kwaliteit van de data wordt bepaald, de data wordt geschoond en gekoppeld aan externe data.

4. Ons algoritme onderzoekt de mogelijkheden

Dit algoritme geeft als output wat u allemaal kunt doen met de data.

5. We presenteren

De resultaten worden verwerkt in een presentatie en deze worden op locatie gepresenteerd.

Veel gestelde vragen

Deze vragen wilt u ons misschien wel stellen voordat u een Quick-Scan aanvraagt. Misschien hebben we uw vraag al eens beantwoord. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur een email naar info@datalytics.eu.

Wat zijn de kosten van verdere analyses?

De kosten van verdere analyses zijn afhankelijk van de grootte van de gewenste analyse.

Wat zijn de kosten van de Quick-scan?

Er zijn geen kosten verbonden aan het laten uitvoeren van de Quick-scan en het presenteren van de resultaten.

Waarom is de Quick-scan gratis?

Uit het verleden is gebleken dat bedrijven vaak verrast zijn over de mogelijkheden omtrent analyses die hun data te bieden heeft. We zien de Quick-scan daarom ook als een investering in jullie organisatie.

DATA-ANALYSE.

Benieuwd waar de kansen liggen voor uw bedrijf?

Kies voor onze Quick-Scan en ontdek hoe u de voorraad efficiënter kunnen beheren, de prijsstrategie kunnen optimaliseren en beter kunnen inspelen op de behoeftes van uw klanten.

Omzet verhogen door meer te doen met Data?

Download onze Whitepaper en ontdek hoe u er binnen 5 stappen klaar voor bent.

You have Successfully Subscribed!