Selecteer een pagina

Voorspellende analyses

Beter in kunnen spelen op de markt? Voorspel wat er gaat gebeuren met behulp van voorspellende analyses. Zo loopt u voor op de concurrentie.

Optimaliseer processen, reduceer kosten en verhoog winstmarges

Door de resultaten van voorspellende analyses kunnen proactieve beslissingen genomen worden waardoor er direct geprofiteerd kan worden van kansen en bedreigingen in de markt. Ook kunnen slimme analyses voorspellen hoe effectief bepaalde acties zullen zijn en zodoende kunt u de besluitvormingen daarop afstellen.

f

Optimaliseren van processen

We voorspellen bedrijfsspecifieke processen om zo besluitvorming hierop aan te passen. Ook de toekomstige verkoop kan worden voorspeld, zodat de het voorraadbeheer geoptimaliseerd kan worden en kosten kunnen worden verlaagd.

Ontdekken van patronen

Door historische voorkeuren, klantgedrag en profieldata te analyseren, kunnen campagnes gemodelleerd worden. Optimale tijd en grootte kan bepaald worden om de omzet te maximaliseren.

Klanttevredenheid verhogen

We analyseren de historische data met betrekking tot klanttevredenheid. Zo kunnen de klanten op het juiste moment op de juiste manier benaderd worden, wat de “customer loyalty” zal verhogen.

VOORSPELLENDE ANALYSE.

Benieuwd waar de kansen liggen voor uw bedrijf?

Kom erachter welke voorspellende analyses gemaakt kunnen worden aan de hand van jullie data.

Toepassingen van voorspellende analyses

We maken voor het voorspellen gebruik van een groot scala aan analyse technieken en modellen die afhankelijk van de uitdagingen tot op maat gemaakte oplossingen zullen leiden. De toegevoegde waarde die voortkomt uit de resultaten van de voorspellende modellen kan leiden tot:

  • Lagere kosten
  • Meer omzet
  • Verhoogde klanttevredenheid

Daarnaast identificeren we potentiële risico’s en kansen. Uit de inzichten verkregen van de beschikbare data is het mogelijk toekomstige processen efficiënter in te richten.

Toepassingen van voorspellende analyses

Meer weten over onze diensten?

We laten u graag zien waar we ons nog meer mee bezig houden.

Meer tevreden klanten, omzet en winst?

Ontdek onze specialisaties waarmee wij uw organisatie kunnen laten groeien.

Omzet verhogen door meer te doen met Data?

Download onze Whitepaper en ontdek hoe u er binnen 5 stappen klaar voor bent.

You have Successfully Subscribed!